Kør selv-ferie

Island

Udforsk Island på egen hånd med Vilholdt Rejser

Når drømmen om at opleve Island på egen hånd melder sig, står Vilholdt Rejser klar til at gøre den til virkelighed. Vi tilbyder skræddersyede kør-selv-ferier, hvor vi planlægger hele rejsen sammen med dig. Vores ekspertise dækker alt fra booking af flybillet til biludlejning, aktiviteter, overnatninger, gode råd og detaljeret kørevejledninger. Med os ved din side er du sikret en uforglemmelig rejse til Island, hvor eventyret begynder, så snart du lander.

Udforsk det smukke islandske landskab

Island byder på et enestående smukt og varieret landskab, som er meget anderledes, end det vi er vant til i Danmark. Hos Vilholdt Rejser har vi et stort kendskab til det smukke land, og vi ved derfor, at det er godt at være forberedt, når du begiver dig ud på en kør-selv-ferie.

Vi sørger for, at du er klædt på til at køre rundt på egen hånd i det islandske terræn, og vi sikrer din komfort, så du kan nyde hvert øjeblik af din rejse. Du får et grundigt indblik i Islands geografi, kultur og historie.

Afrejse fra Billund eller København

Kør-selv-ferie på Island

Vilholdt Rejser anbefaler:

Kør selv-ferie
Over højlandet 4×4

12 dage

Fra 21.495,-

 

Oplev Den Klassiske Rundrejse med en afstikker gennem højlandet i en 4×4 udlejningsbil. Denne rute er kun åben fra juli til september.

Kør selv-ferie
Den Klassiske

11 dage

Fra 19.995,-

 

Den Klassiske rundrejse i Island byder på Den Gyldne cirkel, Islands mægtigste vandfald, vulkaner, varme kilder, sprudlende gejsere, gletsjere, flydende isbjerge, Myvatn og Nationalparker.

Kør selv-ferie
Jokulsarlon

8 dage

Fra 14.495,-

 

På denne 8 dage mini rundrejse oplever du Den Gyldne Cirkel, de smukke vandfald, Den Sorte Strand, enorme mængder lava, Skaftafell, gletsjer og lagunen Jokulsarlon.

Klik on page

Kør selv-ferie
Diamond Circle

8 dage

Fra 14.995,-

 

Oplev nordøstlige Island Diamond Cirkle som har 7 nøgledestinationer. Oplev Den Gyldne Cirkel, Kerlingarfjoll, Goðafoss, Mývatn, Dettifoss, Ásbyrgi, og Húsavík.

Forslag til uforglemmelige kør-selv-ture

Hos Vilholdt Rejser har vi udarbejdet en række forslag til oplevelsesrige kør-selv-ferieture rundt i Island, der tager højde for forskellige antal dage og budgetter. Uanset om du ønsker at udforske den betagende Sydkyst, den magiske Snæfellsnes-halvø, Reykjanes’ geotermiske vidundere, Den Gyldne Cirkels historiske steder, den eventyrlige tur over højlandet eller vores populære rundrejse omkring hele Island, står vi klar til at lave en rejseplan til dig.
Men vi stopper ikke der. Før du sætter kursen, snakker vi løbende med dig om, hvad du har af ønsker og behov. Vi skræddersyr din rejse, så den passer perfekt til din personlige præference og tidshorisont. Hos Vilholdt Rejser handler det ikke kun om at besøge steder, men om at skabe minder, der varer livet ud.

Priserne er et overslag og afhænger af udbud på flybilletter, valg af hoteller og biludlejning.

Fra Billund eller København

Vælg din kør-selv-ferie

Kør selv-ferie

Den Gyldne Cirkel + Valgfri dag
4 dage

Fra 7.495,-

Tag til Island på en forlænget weekend, slap af i en varm kilde og oplev de spændende seværdigheder på Sydkysten.

Highlights: Den Gyldne Cirkel, Secret Lagoon og vælg mellem de smukke vandfald, Vestmannaeyjar, Þjórsárdalur eller Reykjavik.

Kør selv-ferie

Snæfellsnes
4 dage

Fra 7.495,-
map-iceland_0-kør-selv-ferie-4-dage-snæfellsnes

Tag på en forlænget weekend til Snæfellsnes halvøen og besøg de største seværdigheder i det farverige bjerglandskab.

Highlights: En særdeles smuk køretur hvor Snæfellsnes halvøen og Borgarnes udforskes, samt en hyggelig eftermiddag i Reykavik.

Kør selv-ferie

Snæfellsnes
5 dage

Fra 8.995,-
map-iceland_0-kør-selv-ferie-4-dage-snæfellsnes

Giv dig god tid til at udforske og betragte det vidunderlige landskab på Snæfellsnes halvøen og Borgarnes.

Highlights: Det vidunderlige Snæfellsnes, det geotermiske område omkring Borgarnes og Islands hovedstad Reykjavik udforskes.

Kør selv-ferie

Sydkysten – De smukke vandfald
5 dage

Fra 8.995,-
map-iceland_0-rundrejse-sydkysten-4-dage

Denne storslåede mini rundrejse i Island kan godt anbefales hvis du har mindre end en uge til rådighed.

Highlights: Den Gyldne Cirkel, Sydkysten og de smukke vandfald. Vælg imellem dagsture til Vestmannaeyjar, Þjórsárdalur, eller Reykjavik.

Kør selv-ferie

Sydkysten – Jokulsarlon
8 dage

Fra 14.495,-
map-iceland_0-rundrejse-sydkysten-5-dage

Oplev hele den islandske sydkyst med sprudlende vandfald, varme kilder, enorme lavområder og storslåede gletjsere m.m.

Highlights: Den Gyldne Cirkel, Seljalandsfoss, Skogafoss, Den sorte strand, Skaftafell, og Jokulsarlon.

Kør selv-ferie

Diamond Circle
8 dage

Fra 14.995,-
map-iceland_0-rundrejse-diamond-cirkel

Tag på en fantastisk køretur fra Reykjavik, gennem højlandet F35 Kjalavegur og udforsk det nordøstlige Island samt Borgarnes området.

Highlights: Den berømte Gyldne Cirkel, Højlandet Kerlingarfjoll og Hveravellir, samt de største seværdigheder i nordøsltlige Island.

Kør selv-ferie

Den Klassiske Rundrejse
11 dage

Fra 19.995,-

Rejs hele vejen rundt om Island og Vestmannaeyjar. Læn jer tilbage og lad os klæde jer godt på til jeres drømme rejse.

På denne tur har du god tid til at udforske Islands største seværdigheder i det eget tempo. Vi sørger for at det hele går op i en højere enhed.

Kør selv-ferie

Den Klassiske Rundrejse
12 dage

Fra 21.995,-
map-iceland_0-kør-selv-ferie-12-dage-den klassiske

Udforsk Den Klassiske rundrejse og Snæfellsnes halvøen på 12 dage eller få os til at tilpasse jeres ekstra dag til rejsen.

Highlights: Nationalparker, de smukke vandfald, vulkaner, varme kilder, sprudlende gejsere, gletsjere, flydende isbjerge og Diamond cirkel.

Kør selv-ferie

Over Højlandet 4×4
12 dage

Fra 21.995,-
map-iceland_0-kør-selv-ferie-12-over højlandet

Oplev Den Klassiske Rundrejse med en afstikker gennem højlandet i en 4×4 udlejningsbil. Denne rute er kun åben fra juli til september.

Highlights: Højlandet F35 og Landmannalaugar, Sydkysten – de smukke vandfald, Østkysten – de barsle bjerge, Nordkysten – Diamond Cirkel.

Kør selv-ferie

Island Total
15 dage

Fra 26.995,-
map-iceland_0-kør-selv-ferie-15-dage-island total

Få en total oplevelse og se stort set alt, hvad Island har at byde på. Udforsk Syd-, Øst-, Nord-, og Vestisland på 15 dage.

Highlights: Vidunderlige bjerglandskaber, enorme lava landskaber, smukke vandfald, lange fjorde, varme kilder og store isbjerge.

Skræddersy din kør-selv-ferie til Island med Vilholdt Rejser

Hvis du drømmer om en kør-selv-ferie i Island, skal du blot kontakte Vilholdt Rejser, og vi vil med glæde hjælpe med at skræddersy din drømmetur. Uanset om du har klare idéer om, hvad du vil opleve, eller om du ønsker rådgivning og inspiration, står vores dedikerede team klar til at opfylde dine ønsker. Med os som din rejsepartner kan du se frem til at udforske Island på din helt egen måde, med komplet tryghed og støtte undervejs. Tag det første skridt mod din kør-selv-ferie i Island med Vilholdt Rejser og kontakt os.

Det siger vores kunder: