Persondatapolitik

Persondatapolitik

Dine personoplysninger

Vilholdt Rejser ApS respekterer privatlivets fred og beskytter dine personoplysninger. Vilholdt Rejser håndterer personlige data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR).

Persondata anvendes udelukkende i forretningsmæssige øjemed, for at opfylde vores aftale med dig i forbindelse med f.eks. vejledning, planlægning, tilbud, reservation og køb af en rejse og samarbejde.

Det vil som udgangspunkt være dig selv, som leverer oplysningerne til os. I nogle få tilfælde får vi dine oplysninger fra f.eks. din virksomheds hjemmeside eller via en henvisning fra tredjepart.

Dataansvarlig

Denne persondatapolitik gælder for tjenester og produkter, som udbydes af Vilholdt Rejser ApS. Vilholdt Rejser ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, som er omfattet af denne politik.

Kontaktoplysninger

Vilholdt Rejser ApS

Gunnar Clausens Vej 68

8260 Viby J

Danmark

Email: info@vilholdt.dk

Telefon: + 45 70 60 44 77

CVR: 36965118

Har du spørgsmål til vores datahåndtering eller andre spørgsmål, hører vi gerne fra dig via ovenstående kontaktoplysningerne.

Indsamling af personoplysninger

Når du bestiller en rejse hos Vilholdt Rejser, indsamler vi for- og efternavn, telefonnummer, e-mailadresse, og fødselsdato og –år. Det kan være nødvendigt at indsamle andre personlige oplysninger afhængig af rejsen. F.eks i forbindelse med dykning eller ridning, om højde og vægt, billetnummer, destination, rejsevarighed og andre eventuelle tjenesteydelser, som du har valgt at benytte i løbet af rejsen.

Ved bestilling og kontakt med Vilholdt Rejser kan det ske, at en person giver personoplysninger om en eller flere medrejsende. Vores udgangspunkt er, at den, der giver os sådanne oplysninger, har indhentet alle de medrejsendes samtykke til at give sådanne personoplysninger til os.

Indsamling af personfølsomme oplysninger

Du kan vælge om du vil videregive visse personfølsomme oplysninger til os. F.eks. hvis du har allergier, særlige behov, brug for specifik lægehjælp eller andre oplysninger om dig eller andre på din rejse, som er omfattet af bestillingen.

Håndtering af personlige oplysninger

Vilholdt Rejser bruger dine personlige oplysninger til at holde kontakten med dig og for at levere den service du efterspørger.

Vilholdt Rejser videregiver, sælger eller deler som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjepart. Vilholdt Rejser videregiver kun omnødvendigt dine personlige oplysninger til leverandører og aftalepartnere i forbindelse med reservationer og bestillinger.

Når du videregiver oplysninger til os, giver du dit samtykke til, at vi indsamler, bruger og deler disse oplysninger med tredje parter med henblik på at levere de efterspurgte ydelser.

Vilholdt Rejser bruger dine personlige oplysninger til f.eks. at reservere og bestille fly, indkvartering, bil, udflugter og rejsedokumenter i forbindelse med planlægning af din rejse. Håndteringen indbefatter også brugen af dine oplysninger til bogføring, afregning og revision.

Vi kan overføre dine personlige oplysninger til tredjepart, hvis vi er forpligtede til at videregive eller dele dine personlige oplysninger for at overholde lovmæssige/juridiske forpligtelser.

Når du er kommet hjem fra din rejse, sender vi en opfølgende mail til dig med mulighed for at give os feedback, for at hjælpe os med at forbedre vores ydelser.

Google Analytics

Vilholdt Rejser benytter Google Analytics til at måle trafikken på www.vilholdt.dk.

Facebook-pixel

Facebook-pixlen er et analyseværktøj, som bruges til at måle effektiviteten af vores annoncering ved at forstå de handlinger, som folk udfører på www.vilholdt.dk.

Lagring af personoplysninger

Vi har indgået databehandleraftaler med alle de databehandlere vi benytter, for at sikre os at dine oplysninger behandles forsvarligt.

Vilholdt Rejser gemmer kun oplysninger så længe det er nødvendigt. Når de oplysninger ikke er relevante længere, for de formål vi har indsamlet dem til, slettes de løbende. Vilholdt Rejser gemmer dog dine oplysninger i det omfang lovgivningen og bogføringsloven kræver det.

Data opbevares og behandles altid fortroligt.

Dine rettigheder

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning du ret til at få indsigt i de oplysninger, som Vilholdt Rejser har registreret om dig. Endvidere har kan du til enhver tid anmode om, at Vilholdt Rejser korrigerer eller sletter oplysninger om dig. Derudover kan du til hver en tid tilbagekalde dit samtykke.

Såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os via ”Kontaktoplysninger”, som du finder her. Trækker du dit samtykke tilbage eller og gør brug af din rettighed, kan det medføre at vi ikke kan levere hele eller dele af den efterspurgte ydelse.

Klagemulighed

Ønsker du at klage over Vilholdt Rejsers behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

E-mail: dt@datatilsynet.dk