Om os

Vilholdt Rejser – Din guide i Island

Vilholdt Rejser ApS er et rejseselskab, som blev etableret i juni 2015 af familien Vilholdt. Rejseselskabet specialiserer sig i rejseoplevelser til Island, Færøerne og Grønland.

Vilholdt Rejser har etableret et enormt stort netværk inden for turisme i Island og Færøerne samt Grønland – så dine ønsker og drømme kan blive til virkelighed. Vilholdt Rejser arrangerer skræddersyede rejser samt alle slags pakkerejser til både grupper, familier, virksomheder og individuelle rejsende med vægt på natur, kultur og historie.

I 2017 åbnede Vilholdt Rejser en filial i Island, som betyder, at vi er det eneste rejsebureau i Danmark, som kan kalde sig retmæssigt turoperatører i Island.

Vi er meget stolte af vores kvalificerede chauffører, guides og hele vores professionelle team, som har stor erfaring i rejsebranchen. Vi lægger stor vægt på, at vores guider er dansktalende med humoristisk sans, har et godt kendskab til dansk kultur og har stor erfaring i at arbejde sammen med mennesker samt et stort lokalkendskab til Island, befolkningen og naturen.

Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615 og ejes af Ingi Thordarson Vilholdt.

Ingi Thordarson Vilholdt

Jeg er født og opvokset i Island men har boet i Danmark siden 1994. Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Aarhus og har været underviser i over 15 år. Jeg har dog hele tiden bevaret kontakten til mit smukke moderland, venner og mit store netværk i Island.

Indenfor rejsebranchen har jeg den betydelige fordel, at jeg kender landet, historien, sproget og mentaliteten i Island. Jeg har et stort lokalt kendskab og elsker at vise mit smukke land frem samt dele de unikke naturoplevelser, de varme kilder, de smukke vandfald og det barske landskab med jer. Min mission er at give dig et minde for livet og en oplevelse samt service, som du aldrig vil glemme.