Secret Lagoon

Secret Lagoon

The Secret Lagoon er en lille lomme af idyl, du kan besøge, når du trænger til at slappe af. Her stiger dampene fra den varme lagune, de omkringliggende gejsere og varme hot spots, hvilket er med til at give stedet sin helt særlige stemning. Den lille gejser, som er nabo til lagunen, er i udbrud med ca. fem minutters mellemrum, og har bestemt sin del af æren for områdets atmosfære. Har du lyst til at udforske naturen omkring dig på gåben, er det muligt med en gåtur på de stier, der er bygget til formålet.

Her er ingen spa, muddermasker eller anden wellness. Til gengæld er oplevelsen helt autentisk, som du sidder i en varm kilde, omgivet af naturen og intet andet. I forsøget på at bevare så meget som muligt af den gamle islandske oplevelse, har ejerne forsøgt at holde stedet renset for forstyrrelser og ladet omgivelserne passe sig selv mest muligt. I baggrunden af landskabet står også det gamle stenhus bevaret, selvom det er mange år siden, den udgjorde lagunens omklædningsrum. Læn dig tilbage og luk al støj ud, så kan du måske fornemme, hvordan stedet har været nydt af islændingene siden 1891.

Navnet Secret Lagoon kommer fra en tid før turismens store indtog, hvor lagunen ikke var lige så kendt som den er den dag i dag, hvor der kommer mange besøgende. Lagunen ligger tæt ved den kendte rute Den Gyldne Cirkel, og kan derfor oplagt kombineres med en dags sightseeing. Her vil lagunen igen få ladt dine batterier op efter de mange indtryk. Læn dig tilbage, nyd en kold øl fra lagunens cafeteria og sug de smukke omgivelser til dig, mens du mærker roen sænke sig.