Hotel Selfoss

Hotel Selfoss

I det sydlige Island finder du et hotel, som emmer af forkælelse, luksus og afslapning. På det fire-stjernede hotel finder du både massere af spa-oplevelser og en velsmagende restaurant.

Hotellet ligger i byen Selfoss, og er derfor blot en times kørsel fra Keflavik lufthavn, og omgivet af smuk natur.  Hotellet selv er placeret ved floden Ölfus og bjerget Ingólfsfjall, som sikrer en god udsigt fra flere af hotellets rum, bl.a. restauranten. Derudover ligger Selfoss ikke langt fra nogle af Islands største seværdigheder, heriblandt The Secret Lagoon og Friðheimar, som er et hyggeligt drivhus og restaurant i én.

Selvom du har mange planer for din rejse, må du ikke snyde dig selv for at opleve hotellets egne faciliteter, da de bestemt også er besøg værd. Hotellets spa er gennemført efter ægte islandsk tema med elementerne ild og is i fokus. Her finder du varmtvandsbassiner, dampbade, sauna, massage og spaen tilbyder flere forskellige behandlinger til deres gæster.

Hvis du efter en lang dag har opbygget en appetit, kan du jo med fordel besøge hotellets egen restaurant, Riverside Restaurant. Med lokale råvarer af høj kvalitet er du sikret en gourmetoplevelse, og de gæstfri værter gør sig umage for at tilbyde dig en god oplevelse. Et ophold hos Hotel Selfoss er en oplevelse, du sent glemmer.

Vilholdt Rejser byder dig velkommen på det 4-stjernede Hotel Selfoss!