Ferie i Island

Professionelt udvalg af skræddersyede pakkerejser

Vilholdt Rejser er certificerede specialister i Islandsrejser af ”Inspired by Iceland” og medlem af Rejsegarantifonden. I et tæt samarbejde skræddersyer vi din drømmerejse til Island efter dit ønske. Vilholdt Rejser tilbyder kør selv-ferie, egne rundrejser med dansk rejseleder, grupperejser, weekendture, miniferie, firmarejser, skolerejser m.m.

 

I samarbejde med de bedste turudbydere i Island arrangerer vi dagsture, udflugter og mange forskellige tilbud af aktiviteter såsom gletsjervandring, snescooter, nordlys, vandreture m.m. Se alle vores spændende tilbud her på siden og kontakt os, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til booking af din ferie i Island. Vilholdt Rejser er din Island-specialist i Danmark.

Den klassiske rundrejse Island 2019

På vores klassiske rundrejse rejser du hele Island rundt og besøger undervejs de mest interessante seværdigheder samtidig med, at du via vores erfarne guide får et grundigt indblik i Islands geografi, kultur og historie.

Island

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret

  Kør selv ferie

  Praesent elementum diam felis, ac pharetra nulla sagittis at. Vestibulum facilisis arcu at ante suscipi

  Læs mere

  Grupperejser

  Praesent elementum diam felis, ac pharetra nulla sagittis at. Vestibulum facilisis arcu at ante suscipi

  Læs mere

  Dagsture

  Praesent elementum diam felis, ac pharetra nulla sagittis at. Vestibulum facilisis arcu at ante suscipi

  Læs mere

  Weekendture

  Praesent elementum diam felis, ac pharetra nulla sagittis at. Vestibulum facilisis arcu at ante suscipi

  Læs mere

  Fantastiske aktiviteter på island

  • ATV

   Oplev spændingen og suset ved at køre vores kraftfulde 4x4 køretøjer i et betagende lave landskab, den smukkeste natur og fjeldområder.

  • Super Jeep

   Super jeep dagstur og flerdagsture. Oplev Islands fantastiske højland i Superjeep hvor det den barske natur kan overvindes af disse speciel byggede biler. Dette bliver helt sikkert en oplevelse du aldrig kommer til at glemme!

  • Gletsjer

   Vilholdt Rejser tilbyder gletsjer ture hele året rundt over hele Island. Vi samarbejder med de bedste gletsjer guide i Island og sikkerheden kommer altid i første række.

  Hvis du skal opleve Island så er det med Vilholdt Rejser

  Lokalt kendskab

  Vilholdt Rejser har et unikt kendskab til befolkningen, landet og kulturen i Island. Vores Islandsspecialist, Ingi Thordarson Vilholdt, er født og opvokset i Island. Med sine mange lokale forbindelser kan Vilholdt Rejser derfor tilbyde specialiserede ture, så du kommer helt tæt på det ægte Island - og gør dine drømme til virkelighed.

  Perfekte service

  Vilholdt Rejser stræber efter at tilrettelægge en mindeværdig rejse til Island for dig. Det er vigtigt for os at yde netop den service, du ønsker. Vilholdt Rejser har gennem mange år etableret et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi er stolte af at kunne tilbyde professionel rådgivning til din rejse.

  Konkurrencedygtig

  Vilholdt Rejser gør sig altid umage med at give den bedste pris, men går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi kan matche alle priser på markedet, og vi vil altid vejlede dig til den bedste rejseoplevelse - tilpasset dine ønsker og dit budget.

  Naturen

  Med Vilholdt Rejser kan du opleve naturen helt tæt på og få mulighed for specielt tilrettelagte naturoplevelser. Vi ønsker at give både naturelskeren og den, der bare elsker at være i naturen, en uforglemmelig oplevelse.

  Historie

  Vilholdt Rejser tager dig med ind og viser dig det historiske Island - historierne om landet af ild og is, vikingerne, de islandske sagaer og den barske natur. Disse spændende fortællinger er veldokumenteret og beskriver landets historie og kulturarv fra Islands første bosættelse til nyere tid. Kender du myten om elver og de 13 julemænd i Island?

  Kultur

  Med Vilholdt Rejser i Island vil du opleve et folkefærd med stærke traditioner og et unikt sammenhold samt familiebånd, hvor børnene opkaldes efter deres far eller mor. Islandsk kultur er formet af isolation og naturens ekstreme kræfter, hvor sproget er en velbevaret kulturarv, som på samme tid er både et gammelt og et nyt sprog og forskellen mellem talesprog og skriftsprog er forholdsvis lille.

  Samarbejdspartnere

  Kontakt os hvis du har spørgsmål

   

  Ring til os: 61 71 52 06

   

  Skriv os: info@vilholdt.dk